Vi avbryter vårt vanliga schema…

För att dela med oss av en dans som Nils var med och framförde. Under skolåret har skolan arrangerat en enormt populär cricket-turnering för lag bestående av föräldrar och personal. Vi har inte varit med tidigare, men ett antal lag har spelat nästa varje helg sedan Oktober.

Idag var det final, och då hade de både cheerleading och dans i halvlek (Vilket var den Nils var med i). I vanlig Indisk stil så började det hela med en välkomstceremoni som till sin längd och antalet personer som skulle fram inte var helt olik en viss kröning för några veckor sedan.

Men, nu har jag tvingat er läsa så det räcker, här är filmen som utlovades:

PS. Kontoret här ordnade en liten avtackningslunch och restaurangen insisterade på att bjuda på tårta. Så jag passade på att visa Rebecka hur en firningstårta äts här i Indien…. 😛 Givetvis så förstod hon direkt och kunde ge igen.